http://www.modelspoorh0.nl Even voorstellen | Contact | Vertel het anderen | Site inhoud  
Start pagina. Opbouw van mijn baan. Computerbesturing voor de treinbaan. Hier wordt de bouw van mijn Faller Car Systeem besproken. Diverse scenery projecten. Diverse tips & trucs. Diverse downloads. Heeft U een leuke informatieve website?


Individuele geluid en rijeigenschappen aanpassing.

U kunt zelf naar eigen smaak verschillende geluiden variëren en de rijeigenschappen per loc instellen dat is een wereldprimeur!

De LokProgrammeerBox is een kleine programmeerbox, waarmee de ambitieuze modelspoor-liefhebber de verschillende instellingen van de LokSound zelf kan wijzigen. Voorwaarde is alleen een gewone PC, waaraan U de LokProgrammeerBox aansluit. De nodige software krijgt U er gratis bovenop. Daarmee kan U alle parameters veranderen, zoals bijvoorbeeld:
De snelheid
Het afremmen
Snelheidsmeter
Lokadres
Helderheid der lampjes
Regelparameter van de motorbelasting
Geluidssoort en geluidsvolume

De modelspoorliefhebber kan het hele geluidsspectrum naar eigen smaak laten variëren. Daarnaast kan U met de LokProgrammeerBox nieuwe geluiden overbrengen in de LokSound-module. Voor deze toepassing hoeft U de module niet uit de lok te halen. Op de LokProgrammeerBox sluit U een railstuk aan.

Systeemvereisten PC.
IBM-compatibele Pentium: processor 100 MHz minimaal.
16 MB ram.
Windows 95 of 98.
Soundblaster of 100 % compatibele geluidskaart.
VGA 800 x 600 grafische kaart.
Eén vrije seriële poort.

Bron: Train Service Danckaert (met schriftelijke toestemming)

 
Technische informatie

Lokprogrammer Info.

Terug...