http://www.modelspoorh0.nl Even voorstellen | Contact | Vertel het anderen | Site inhoud  
Start pagina. Opbouw van mijn baan. Computerbesturing voor de treinbaan. Hier wordt de bouw van mijn Faller Car Systeem besproken. Diverse scenery projecten. Diverse tips & trucs. De treinen dokter. Diverse downloads. Heeft U een leuke informatieve website?


Wel heb ik voor Mitchell (mijn kleinzoon) de bestaande testbaan neergelegd zodat hij toch nog met zijn Thomas-Trein kan rijden.


Ja, je moet toch wat doen om de vriendschap met je kleinzoon goed te houden.

Maar als alles over een tijdje weer veranderd is en er kan weer worden gereden tijdens het testen dan is Meneer Mitchell ook wel weer blij. Die kleine boef weet heel goed dat het allemaal voor hem is.

Tegenover de hele familie loopt hij het te vertellen, "Opa en ik" hebben SAMEN een hele grote trein, en die is voor mij. En inderdaad, deze is ook voor hem, als hij groot genoeg is mag hij hem helemaal hebben en meenemen mits de interesse er nog is natuurlijk.

Maar Opa probeert hem wel zo gek te krijgen maar......... zonder dwang!

 

 
Sloop oude baan

Nou, eindelijk is het dan zover. Na wat tegenslagen is er een begin gemaakt met de verandering van de baan. Ik ben, zo dwars als ik kan zijn, toch zelf begonnen met het afbreken van de baan.

Terug...